изтеглете бърз заем без да е нужно да търсите гарант

Изтеглете заем без поръчител

Когато се налага да закърпите бюджета си с изтеглянето на кредит от банка или кредитно дружество, понякога се налага да потърсите помощ от близък на вас човек, за да ви стане поръчител.

Това всъщност е доста неловка и неудобна ситуация, защото колкото и да са добри отношенията ви с дадения човек не винаги той ще откликне на молбата ви. И това е съвсем нормално. Малко са хората, който биха рискували да станат гаранти на чужд кредит и при една ситуация на несъстоятелност от ваша страна, биха го изплащали на драго сърце.

Какво се случва обаче, ако не успеете да намерите такъв човек? Разходите не спират и затъвате още повече. Банките не желаят да ви отпуснат заем, защото нямате поръчител и вие изпадате в невъзможност да решите финансовите си затруднения.

Няма нужда да се отчайвате и да прибягвате към лихвари или заложни къщи. Има решение и на този проблем и то се казва бърз кредит от небанкова финансова институция.

Сумите, които се отпускат са обикновено в по-малки размери и за тях не ви е нужно да молите някой да ви става поръчител. Има различни компании на нашия пазар, които на драго сърце биха ви помогнали в трудното състояние, в което сте изпаднали.

Желателно е добре да проучите кредитни дружества, защото те предлагат различни условия и при някои от тях можете да изтеглите заем в по-големи размери, ако това е необходимостта ви  да покриете разходите си.

Характерно за небанковите кредитни институции е, че изискванията към кандидата са по-снижени. Достатъчно е да имате трудов договор от 3 или 6 месеца или друг постоянен приход, като наем например.

Другите административни усложнения характерни за банките са премахнати и самото кандидатстване е в пъти по-лесно и бързо.

Условията в договора на кредитните дружества са прозрачни и дори и нещо да не ви стане съвсем ясно, винаги можете да попитате кредитния консултант на съответната компания и той ще ви разясни всичко подробно. Така няма да остане нищи неясно и няма да да останете изненадани от някакви скрити условия.

Небанковите институции са усъвършенствали услугите си и предлагат на своите клиенти онлайн кредити. Това е една прекрасна възможност за вас, която е съвсем улеснена. Няма нужда да излизате от дома си, за да кандидатствате за кредит.

Нужни са ви само данните от личната ви карта и банкова сметка, на която да се преведат парите от заема, за който кандидатствате. Лесно бързо и удобно и в никакъв случай не ви е нужен поръчител.