Ако искате да имате собствено жилище, а нямате пари изтеглете жилищен кредит
Жилищните кредити са най-разумни

Едно от най-важните неща в живота на всеки един зрял човек е да създаде свой собствен дом. Място, което да бъде само негово, където никой няма да може да го безпокои, където човекът ще се чувства сигурен и ще може да намери уединение от напрегнатото и стресиращо ежедневие. Домът на всеки човек е свещен. Както […]

Целеви заем за ремонт
Кредит за довършителни дейности по жилище

Имате жилище, което е почти готово, но все пак сградата все още не е напълно построена и по тази причина не е годна за живеене. И въпреки, че сте доста напреднали с проекта, парите не ви достигат и няма как да довършите недвижимия имот до край.

Заем за закупуване на жилище
Какво е фиксирана лихва при жилищен кредит

Фиксираната лихва е едно от най-големите удобства, които може да получи даден кредитополучател. Това означава, че лихвата по неговия кредит няма да бъде променяна за целия или за определена част от периода на изплащане.

Различни заеми
Видове кредити

Нека хвърлим бегъл поглед върху някои от най-популярните видове кредити и да видим какво представляват те на кратко: 1. Бърз заем до заплата.

Потребителски кредити – едно отговорно и добро решение

Масовият бум на потребителски кредити доведе до объркване на потребителите на тези услуги. Непълната и некоректна информация, подвеждащите реклами и други станаха причина да се въведат нови правила, регламентиращи договорните отношения между кандидатстващите за ипотечни кредити физически лица и съответните финансиращи институции.

Кредит за имот – дългосрочна инвестиция за всеки

Когато кандидатствате за кредит за имот, е хубаво предварително да се запознаете с всички условия и изисквания по него. Хубаво е да имате предвид за каква сума ще кандидатствате и за какъв период от време предвиждате да я изплатите.

Ипотечните кредити и техните лихви
Развитието на лихвените проценти през годините

Лихвите по различните ипотечни кредити са един от ключовите елементи при избора на ипотечни кредити. Все повече институции, отпускащи ипотечни кредити, прибягват до фиксиране на лихвения процент за значително по-продължителен период от време.