пари митове

5 мита за бързите кредити

Не малко хора са изключително предпазливи при тегленето на заеми, заради вечната лоша слава, която им се носи, както и митовете и заблудите, съществуващи покрай тях.

Цялата кредитна индустрия е изпъстрена с подозрения, както и негативно впечатление за гражданите в обществото.

За кредитионлайн.eu е от изключителна важност да сме разкрити на 100% за клиентите, както и да им предоставяме възможности, които веднъж в живота се появяват, затова ви съветваме да се доверите на нас при тегленето на заем.

В епицентъра на нашата политика залягат професионализмът, етиката, коректността и отговорността.

Гарантираме ви, че веднъж попаднали на нашите услуги, то ние ще се превърнем във ваши верни съюзници и коректни партньори.

Основният акцент на етиката попада върху отношението ни върху клиентите. За нас е повече от важно те да се чувстват част от едно огромно семейство.

В което всички се опитваме да си помагаме, а не да се тласкаме към бездната.

За да бъде създадено доверие и лоялност, то за нас е важно да уважаваме всички етични принципи. Ето и някой от основните митове, свързани с микрокредитирането у нас:

 • Скъпо ли струва бързият заем?
 • Най-често допусканата грешка е свързана с погрешното разбиране, че лихвите на бързите кредити са по-големи, колкото тези на банковите заеми.

  Всъщност хората остават в тази заблуда най-вече заради сформирания ГПР, който не ви осигурява достъп до цялостната картина на случващото се.

 • Законодателство
 • Законодателството винаги е на страна на кредитоискателите и то защитава техните права. Законността на договорите биват контролирани от специални органи за контрол.

  Всяка една компания, предлагаща финансиране, бива вписана в регистър на финансовите институции.

 • Мога ли да се възползвам от бърз заем, ако съм притежател на лоша кредитна история?
 • Едно от първите условия за кредиторите е да направят справка на кредитната история на кредитоискателя.

  Няма значение за каква сума сте кандидатствали, ако имате лошо кредитно досие, то бъдете сигурни, че няма да ви бъде отпуснат кредит.

  Ако искате да се възползвате от услугите на различните финансови дружества, то стремете се към това винаги навреме да обслужвате дълговете си, така че името ви да остане неопетнено.

 • Маркетинг при кредитите
 • Силно регулиран е маркетингът при тези заеми, които с в малки размери. Важно е потребителите да бъдат добре информирани, относно това каква сума трябва да върнат с начислените върху нея лихви.

  По този начин получават възможността да преценят дали могат да се справят с това да се възползват от теглене на бързи пари и дали са в състояние да обслужват дълговете си.

 • Възможно ли е краткосрочният заем да доведе до поредица от дългове?
 • Целта на краткосрочните заеми е да разрешават временни финансови проблеми.

  Ако искате да изтеглите кредит, с помощта на който да разрешите перманентно проблемите си, то съветваме ви да не се възползвате от услугата, тъй като целта й е насочена в една съвсем различна ниша.

  В случай, че имате някакви запитвания, то не се колебайте да се възползвате от услугите на кредитионлайн.eu.